Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
gregoriofxdz

När Jag Tänker Tillbaka Känns Det Som Jag Runkade Minst Fem Gånger Om Dan Den Sommaren, Jag Fick Till Och Med Ett Litet Skavsår På Förhuden!det Gjorde Så Ont Att Jag Började Gråta.

Sommarlovet


En dag såg jag, genom titthålet, två söta tjejer i min ålder som bytte om till badkläder och hängde upp sina vanliga kläder i omklädningsrummet. När jag slog upp ögonen igen såg jag deras föraktfulla blickar över min nerkissade nakna kropp när de sakta gick därifrån.Jag fantiserade om att köra upp ett finger in hennes slida, eller att stoppa in hela ansiktet och slicka henne medan hon kissade! Jag kunde förstås inte låta bli att runka trots att jag riskerade att bli upptäckt! “Nu ska du få kolla, och smaka också, ditt lille äckel” sa hon till mej. När jag tänker tillbaka känns det som jag runkade minst fem gånger om dan den sommaren, jag fick till och med ett litet skavsår på förhuden!Det gjorde så ont att jag började gråta.
Jag var mest för mej själv den sommaren och tankarna rörde sig ständigt runt tjejer och sex. Detta var bara för mycket för mej och jag äcklades av situationen och mitt eget underläge, men blev trots det enormt upphetsad. “Jag vet”, sa hon. “Lägg honom på rygg och håll fast hans händer”. “Har du sett vad kåt han blev av att bli nerpissad” sade hon och höll i min kuk. Hon verkade tveksam till att sätta sej, kanske tyckte hon det var snuskigt på utedasset.
En solig eftermiddag tillbringade jag på stranden, jag lade min filt strategiskt nära omklädningshytten.

Och ska sanningen fram, så höll både jag och Simon på att skita på oss i rena förskräckelsen över det överraskande mötet. undrade jag.

Plötsligt satte jag automatiskt och snabbt foten på bromspedalen och saktade ner.

Nej, nu måste vi i plurret och kyla av oss, sa jag.

Alltid redo, sa han skrattande oh slog badhandduken åt sidan och visade sitt praktstånd.

Jag la mig på vänstra sidan och makade mig alldeles intill honom

Vill du ha badlakanet på dig, frågade jag. Femtio meter framför oss hade en älg dykt upp på vägbanan ur snåren på sidan om.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl