Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
gregoriofxdz

Jag, Som Aldrg Trott Att Jag Skulle Kunna Ligga Med En Annan Av Mitt Eget Kön.


- Nej!
- Du verkade inte direkt ha något emot det.
- Sluta retas..!! Även Mias andhämtning låter ansträngd, hon ser hungrigt på mitt kön och böjer sig fram. Sen låter jag händer och fingrar kittla insidan av hennes lår. Jag vill ha dig.. viskar hon och kysser mig djupt, krävande.Jag låter fingret röra sig i små cirlklar inne i henne, vet att det är ren tortyr för henne att ligga där utan att kunna göra något.

Vid nyår hade vi i vår studentkorridor lite fest. vi drack inte..så mycket i alla fall..
Jag börjar långsamt; smeker hennes konturer, andas mot halsen. Jag, som aldrg trott att jag skulle kunna ligga med en annan av mitt eget kön.
Hon sätter sig mellan mina ben, låter sina fingertoppar reta mina blygdläppar.
Men under kvällens gång blev väl alla lite flummiga, kanske.
Mina bröstvårtor styvnar, och andningen ökar instintivt av hennes blickar.Jag lutar mig retsamt fram.

Han vinkade glatt när jag svängde in på gårdsplanen och jag vinkade tillbaka när jag steg ur bilen. Varför jag hade denna längtan att avslöja för Stig vad jag varit med om vet jag faktiskt inte men jag kände mig upprymd men även nervös eftersom jag inte visste hur han skulle reagera. Känner hur ryckningarna kommer och hur ollonet sväller ytterliggare innan den första stöten av sperma sprutar, nästa stöt kommer snart efter och jag sluter inte att runka honom innan fyra sprut av sperma levererats.Sade jag samtidigt som jag satte mig ned.Känner hur den är full av styrka och liv och hur blodet gör den hårdare och större för var rörelse av mina oljiga händer.

- Vänta här säger jag och går ut för att tvätta mina händer och ta hand om steken.Den når inte helt runt det blodfyllda ståndet. Tar bort händerna och staken vajar stolt över magen, tar än mer olja och särar på hans ben så att jag kommer åt att smekande massera pungen. Med den och såsen färdig redan idag var det bara att koka potatis och värma såsen så skulle han kunna bjuda gästerna på en festmåltid som välkomst.


Per började skrika ljudligt och han ålade sig i sängen av smärtan.
När jag var färdig sa jag till per fan se vad du ställt till med nu får du städa efter dig jag kastade år honom en bit papper och jan satte igång att torka av mig, när han var klar gick jag ut ur bilen öppnade passagerare dörren slet ur per på markan och tröck hans armar bakom ryggen drog en rem om dom.
Han skrev; jag vill gråta och det ska göra ont.
Jag gick funderade hur jag skulle få till det här och jag tänkte igenom rollspelet innan och funderade på hur jag tog upp honom i bilen började tafsa på honom såg min hand smeka honom i skrevet hur jag brottade ner honom och bakband honom släpade upp honom för trappan och la honom i min säng spöade honom och jag smakade på en del repliker när jag gick och plockade lita i sovrummet.
Jag slog honom över skinkorna med en snärt jag såg hur hans kropp ryckte till och han omade sig.
När jag kom fram stod en liten smal kille utanför konsum han svepte oroliga blicka mot parkeringen jag mötte hans blick och tveksamt kom han fram mot min bil.
Nu började klockan att dra iväg och jag skyndade mig ut i bilen för att åka mot tåget.
Jag kände hur jag fick en pirrade känsla i pungen och förstod att jag inte skulle klara så mycket sug till.
Jag vart stående en stund funderade på vad jag skulle göra.
Jag gick av och av och tillslut fann jag situationen ohållbar jag öppnade luckan och tog fram en rulle med silvertape som jag hade låg där tejpade över hans mun och drog en vända kring hans ben jag band en rem och om fötterna och knöt den som en snara kring hans hals detta för att förhindra att han sparkade mot plåten i bakluckan.Jag öppnade bakluckan på bilen slängde ner honom i den och stängde den.
Jag backade in bilen i garaget drog igen dörren och öppnade bakluckan stod och tittade ner på per dar han låg hopkurad resan hade brutit ner honom mentalt och han hade förstått att det var han som bestämde vilken nivå våldet skulle ligga på.
Jag öppnade min gylf tvingade ner honom och träck in min kuk i hans mun.
Jag tog tag i hans axlar drog honom upp på sängen la honom på rygg böjde hans ben bakåt och körde in min kuk till roten i hans trånga röv.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl