Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
gregoriofxdz

Mörkblont, Mellanlångt Hår Och Klara Blåa Ögon.

Snabbt tänker han på vad som skulle hända om någon kommer men lika snabbt skjuter han undan den tanken. Han känner hur hela underlivet drar ihop sig…snart…snart… Känner hennes händer knäppa upp knappen i byxan och hur hon tar tag i linningen, vill dra ner hans byxor en bit. Han har ett hårt stånd som inte låter sig stillas av känslan av pinsamhet.

Då hör han att kupédörren öppnas och någon kommer in. Han lyfter lydigt på stjärten och hon drar ner hans byxor lagom mycket för att komma åt att också smeka hans pung.

Han drömmer…och ler lite i sömnen, ser nöjd ut…vaknar till och ser sig oroligt omkring, orolig att hon, kvinnan, ska se på honom vilken sorts dröm han har haft. Ett påtagligt bevis på drömmens innehåll syns utanpå hans byxor. Hon har nog inte märkt något. Virad runt nacken och halsen har hon en vit sjal. Några kalsonger har han inte då han tycker det är skönt att känna byxans tyg skava litet mot både kuken och pungen.

kung förevigt, 1


Jag la mig i sängen och började smeka min kuk som låg halvslak mot högra låret.Grejen är bara den att jag är så blyg! "
Jag kollade runt men det var ingen i närheten som kunde hört så jag kollade på henne och log blygt innan jag joggade ner mot målet igen, inte en sekund för sent.
Jag och Rickard hade gått i samma klass sen 4an då han kom till min skola och vi hade varit bra kompisar genom alla år.Jag, Rickard och i stort sett alla killar i klassen hade kört dryckeslekar, snackat och spelat fifa på playstation3. Mörkblont, mellanlångt hår och klara blåa ögon.
"Fyfan va sexigt ass Lisa har" , sa Peter till oss och vi skrattade lite innan vi gick in i omklädningsrummet och bytte om. " ropade han när ja va 5 meter ifrån.


– Jo, men jag är ju äldre, ja jämfört med dig, och jag behöver inte oroa mig så mycket.Eftersom jag inte ville komma tillbaka alltför fort så bad jag om drinklistan och fördjupade mig i den.
– Jaa, åhh, smek min fitta, smek den, den längtar efter din kuk, din hårda kuk och din tunga.Du har ju en man, och så hon som satt bredvid dig på soffan.Eva tittade fascinerat på mig och jag fortsatte.Och det gjorde det ännu mer upphetsande.
– Jaså, det gjorde det. Eva sög in min tunga i sin mun, hon slickade den, jag slickade hennes tänder, hela insidan av hennes mun, hennes läppar.
– Nej, men vi har faktiskt gjort det på telefon ett par gånger, och det var ännu bättre. Kom, rid mig!

Mer än bara en lärare

Vi skrattade fastän det värkte i musklerna och när Niclas bad oss att plocka ihop materialet kändes det som om alla bekymmer bara försvann. Jag var så vansinnigt kåt att jag bara längtade efter hans kuk. Jag blev tillsammans med Andreas lagkompis och jag antar att Andreas bestämde sig för att det fick lov att räcka med att bara vara vänner. Han viskade att han ville han mig. Jag stönade när han nådde botten och jag började andas snabbare när han gled in och ut i mig. Jag slet av mig mina hotpants och han drog ner sina boxer. Andreas tittade förvånat på mig när han hörde antydningar om att uppsatsen skulle ha varit dålig. Jag klandrar honom inte, aldrig förr hade jag varit så enormt kåt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl