Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
gregoriofxdz

Knappt Tio Minuters Promenad Så Var Vi Åter I Stadsbebyggelse, Flickorna Drog In Mig På En Pub.det Var Kimberly Som Visade Vägen, Då Swansea Var Vid Denna Tidpunkt En För Mig Okänd Ort.

Jag blir riktigt arg när jag ser att du inte bara varit otrevlig mot din mor utan också mot fru Bengtsson. Hon känner hur hon ofrivilligt sparkar med benen i tomma luften när pappa plötsligt slutar igen. Han drar henne lätt i håret och ber henne ställa sig upp. Hon orkar inte göra motstånd utan ligger bara tungt och snyftar över pappas knä och hela världen är orättvis i detta ögonblick. Hon stannar en lite bit ifrån.
”Förlåt.”

Swansea


Med en grace som kvinnorna från en Sinatrafilm liksom svävade hon in bakom bardisken, tittade frågande på mig medens hon snörde ett förkläde runt höften. Ingen tid lät hon spillas utan var just efter med i kojen, vad hämningar som funnits var nu sedan länge borta. Innan halva flaskan är tömd har smek och kyssar blivit passionerade igen, vi älskar flera gånger den natten. Knappt tio minuters promenad så var vi åter i stadsbebyggelse, flickorna drog in mig på en pub.Det var Kimberly som visade vägen, då Swansea var vid denna tidpunkt en för mig okänd ort. Hon hade hamnat på rygg, och jag kom upp över henne, satte mitt blodfyllda ollon mot hennes trånga hål. En nätt stuss som vart spänstig under handen, en smal midja med just lagom lite underhudsfett så tittar sexigt från en platt mage, bröst som med liten marginal fyller handen överfullt och en slank, smäcker hållning.
Vad vart nu detta, jag var helt oförstående men höll god min.
Det fnissades gillandes och vart mitt intresse var rådde det inget tvivel om.


-Du behöver svalka dig lite, mumlade han och lutade sig över mig, pressade mig hårt mellan diskbänken och sin kropp när han sträckte sig och tog ner ett stort glas som han fyllde med vatten utan att släppa min blick med sin ens för en sekund..Njutningen var total. Han lät mig dala ner en liten bit innan han pressade tungan mot klitoris igen och återigen fick mig att explodera.
Jag är ju inte mer än människa, så även om jag jobbade på bra, så passade jag ju på att kika in genom fönstren också, beundrade inredningen.
Hans tunga smekte mina bröstvårtor, hans händer höll om min stjärt medan han långsamt lät sin grova lem tränga in i mig. Jag kände mig på ett strålande gott humör och stannade till för att beundra hans hus och tomt. Jag hade tagit några små svartjobb; att städa och putsa fönster åt folk, för att kunna få ihop lite extra pengar inför semestern. Hans lem grävde i mig., fläkte mig, slet mig i njutningsfulla stycken, och jag ville ha mer, hårdare, snabbare..och hans axelmuskler knöts under mina naglar när han lyfte min stjärt.. fick mig att glida ner halvliggande på bänken, stödd av väggen och långsamt började pressa sig in i mitt anus.En sån kropp får man inte av fönsterputsning!!
Hans ena hand smekte över magen, drog lite i shortsens linning, och gled sedan innanför, kupades över venusberget, medan den andra gjorde samma sak fast längs höften och sen in mellan skinkorna.Huset var ett en och en halvplanshus i vitrappad puts, med mycket fönster och en spalje med vin efter hela södersidan där en pergola delvis taktäckt, skapade svalka invid en vacker trädgårdsdamm.Gång på gång drev han mig över gränsen och tillslut grät jag nästan av anspänningen och den smärtblandade njutning han drev mig till.Plåten kylde mina lår och skinkor, medan hans andedräkt brände mot insidan av mina lår när han ställde sig på knä på golvet, drog mig framåt och balanserande på bänkkanten, med låren över hans axlar, skickade han mig rakt in i himlen. Jag hade letat fram de allra minsta shortsen och den minimalaste bikinitoppen att bära denna soliga arbetsdag, så att så mycket hud som möjligt skulle vara bar medan jag jobbade.
En solig lördag i juni var jag på väg till min nye arbetsgivare.

Emma

Tystnaden var kompakt tills Emma slutligen frågade varför jag hade dragit mig undan. Hon pussade längs med benen innan hon slutligen kom fram till min öppning. Hon hade slängt sina blöta kläder på golvet och marscherat rakt in i duschen utan att säga ett ord till mig. Då drog Emma mig upp till hennes ansikte och frågade om jag var säker på det här. Hon förklarade att hon inte hade tänkt sig för att det var jag och inte hennes flickvän. Jag heter Ida och är 24 år och tänkte berätta om hur min första lesbiska uplevelse gick till.Vi hade bott tillsammans förut och trivdes med varandras sällskap. Till slut drog sig Emma bakåt och frågade om jag visste vad jag gjorde. Hon knäppte sakta upp mina byxor och bad mig att lyfta på rumpan. Efter en tvåtimmars bilfärd så kom vi fram till destinationen och vi skulle bo två och två i små stugor invid banan. Jag stängde ögonen och plutade med läpparna. Jag drog upp henne på fötter och gav henne en stor kram. Jag förklarade att det kännts fel och jag inte alls var lesbiskt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl